Politică de retur

1.Produse nepersiabile

Ne dorim ca produsele noastre sa satisfaca pe deplin cerintele dumneavoastra de calitate. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate, ne puteti contacta pentru returnare in termen de 10 zile si noi va vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastra. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.Contravaloarea transportului va fi suportat de catre client.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s–a facut expedierea. Produsele returnate prin coletarie vor fi expediate fara ramburs. Rose Box (TIRE-LUX&GO SRL.) va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs. Daca cheltuielile de transport au fost incluse initial in costul produselor, acestea vor fi scazute din suma returnata clientului in baza chitantei cu costurile expedierii.

 Daca toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, clientul trebuie sa isi sustina intentia de retur si sa ne contacteze pe adresa de e-mail roseboxro@gmail.com.

2.Produse perisabile

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile nu se pot returna.

Redactarea informatiilor nu apartine site-ului www.rose-box.ro sau TIRE-LUX&GO SRL.