Termeni și condiții

Site–ul www.rose-box.ro este un site aflat in proprietatea exclusiva a societatii TIRE-LUX & GO SRL, denumita in cele ce urmeaza Rose Box. Accesarea prezentului site sau a oricarei parti a acestuia presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile ce urmeaza. Acordul de utilizare si comanda produce efecte juridice intre dumneavoastra si Rose Box. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

 

Ne rezervam dreptul de a opera modificari de continut, forma, asezare, preturi, produse, fara a fi necesara anuntarea in prealabil a Clientilor/ Vizitatorilor despre acestea. Prezentele clauze nu se aplica si paginilor de internet la care se face referire sau trimitere in site–ul www.rose-box.ro, iar Rose Box nu este raspunzator de continutul acestor site–uri apartinand unor terte persoane. Prezentarea unor linkuri de internet apartinand altora se poate face in scop informativ sau publicitar. rose-box.ro este un site destinat prezentarii produselor noastre, precum si facilitarii comercializarii acestora electronic sau prin intermediul comenzilor telefonice.

 

Rose Box isi rezerva dreptul de a actualiza prezentii termeni si conditii fara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site, modificarile intrand in vigoare de la momentul publicarii lor pe site. Este obligatia Clientilor si a Vizitatorilor de a verifica periodic clauzele cuprinse in prezentii termeni si conditii. Prin plasarea unei comenzi, telefonic sau pe site se da consimțământul acestor termeni și condiții.

ASPECTUL REAL A PRODUSELOR POATE DIFERI FAȚĂ DE POZE, POZELE AFISATE PE SITE SUNT STRICT ORIENTATIVE (POT DIFERI NUANTELE, TEXTURILE ETC.), NUMARUL DE TRANDAFIRI EXPRIMAT IN TITLU ESTE APROXIMATIV (ACESTA POATE DIFERI IN FUNCTIE DE MODEL, CUTIE SI CULOARE ALEASA). 

MODALITATI DE UTILIZARE A SITE–ULUI www.rose-box.ro

1. PLASAREA COMENZII
 

Comenzile se pot efectua online sau telefonic.

a) Comenzile online

Orice persoana interesata poate plasa o comanda, completand formularul de comanda din sectiunea speciala in acest sens. Aceasta metoda este preferabila deoarece produsele si cantitatea sunt identificate clar si sigur si aveti acces in permanenta la efectuarea unei asemenea comenzi, programul de plasare a acestora fiind NON – STOP. Inregistrarea fiecarei persoane se va face utilizand date concrete, corecte si valide, completand toate campurile solicitate.

 

In situatia in care adresa de facturare este diferita de cea de livrare, acest lucru se va mentiona expres. Magazinul nostru virtual foloseste un cos de cumparaturi. Clientul este rugat sa verifice cu atentie sporita produsele si cantitatile afisate in cos, acestea reprezentand comanda finala. Dupa verificare, Clientul trebuie sa apese pe butonul "Finalizare Comanda".

b) Comenzile telefonice

Pentru comenzi telefonice, se va suna la numarul de telefon 0742222208, urmand ca un consultant al societatii Rose Box sa ii preia comanda. Intervalul orar in care se pot plasa comenzi telefonice este de luni pana vineri, de la ora 10.00 – 17.00.

2. CONFIRMAREA COMENZII
 

In urma plasarii comenzii, online sau telefonice, se va trimite un mesaj de confirmare sau un apel telefonic la numarul de telefon indicat de client. Termenul de livrare al produselor se calculeaza incepand cu momentul confirmarii comenzii.

Comanda neconfirmata de Vanzator nu reprezinta Contract.
Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie.

Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o notificare prealabila.

Preturile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil.

 
In situatia in care Vanzatorul nu poate furniza Cumparatorului produsul comandat la pretul afisat pe site-ul www.theinifnityroses.ro la data lansarii comenzii, Contractul se considera incheiat la data acceptarii de catre Cumparator a pretului propus de catre Vanzator prin confirmarea Comenzii.

Contractul incheiat intre Vanzator si cumparator este stocat de catre Vanzator si este accesibil Cumparatorului.

 

3. PRODUSE SI SERVICII
 

Rose Box poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Rose Box are incheiate contracte de parteneriat, intr–o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

 

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, Rose Box va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.

 

In cazul platilor online Rose Box nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand, dar nelimitandu–se la, comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

 

4. TRANSPORT
 

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarile se vor efectua, in medie, in 24 – 48 ore de la data la care consumatorul a transmis comanda. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Rose Box va informa Clientul prin E–mail, in termen de 7 zile lucratoare de la data la care clientul a transmis comanda, caz in care, acesta din urma poate renunta in scris la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile.

 

5. CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR
 

Ne dorim ca produsele noastre sa satisfaca pe deplin cerintele dumneavoastra de calitate. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate, ne puteti contacta pentru returnare in termen de 10 zile si noi va vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastra. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

 

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s–a facut expedierea. Produsele returnate prin coletarie vor fi expediate fara ramburs. Rose Box va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs. Daca cheltuielile de transport au fost incluse initial in costul produselor, acestea vor fi scazute din suma returnata clientului in baza chitantei cu costurile expedierii.

 

6. DECLINAREA RESPONSABILITATII
 

Continutul site–ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietatea Rose Box si a partenerilor sai. Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul in sine fizic, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia.

 

Rose Box nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Rose Box isi rezerva dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Orice reclamatie va fi transmisa catre Rose Box in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor (telefonic sau in scris pe e–mail), urmand ca aceasta sa fie transmisa spre solutionare.

 

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor avansate pana la acel moment, sub conditia returnarii produselor conform clauzelor sus mentionate, dar nu si alte despagubiri.

 

7. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
 

Rose Box este operator de date personale inscris la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. Rose Box se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site–ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site–ului si a ofertelor acestuia.

 

Rose Box poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul sau, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Utilizatorii website–ului nu sunt obligati sa furnizeze datele personale, insa acest refuz va conduce la imposibilitatea livrarii comenzilor. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site–ul Rose Box poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

 

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite modificarea sau stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe cale postala la adresa societatii TIRE-LUX&GO SRL, Cluj, Cluj-Napoca, Strada Principala, nr.43F, România. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 
 

Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

8. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 

Rose Box certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal. Rose Box utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

 

Serverele pe care Site–urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade–ului sistemelor noastre de securitate.

 

Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

 

9. COOKIE-URI SI IP-URI COLECTATE

 

Informatiile pe care vom pun le dispozitia dumneavoastra in continuare sunt cu privire la politica cookie-urilor, la detaliile privind utilizarea, plasarea si administrarea acestora in interiorul site-ului www.rose-box.ro.

 

Ce sunt cookie-urile

 

Cookie-urile reprezinta fisiere foarte mici de date care se stocheaza in browserul utilizatorului cu scopul de a retine informatii despre actiunile acestuia efectuate in interiorul unui anumit site web.

Cookie-urile sunt o practica standard utilizata de majoritatea site-urilor care beneficiaza de un numar ridicat de vizitatori. Rolul cookie-urilor este acela de a facilita accesul la informatia prezentata in interiorul site-ului nostru, dar si de a asigura utilizatorului o exerienta pozitiva la fiecare vizita.

 

Cum functioneaza cookie-urile

 

Cookie-urile sunt intalate prin solicitarea trimisa de catre un web-server unui browser. Cookie-urile nu sunt fisiere active, nu contin programe sau aplicatii software, virusi, spyware si nu exista posibilitatea de a accesa in niciun fel informatiile de pe hard-driverul utilizatorului.

 

Cookie-urile plasate de terti

 

Anumite parti ale site-ului nostru pot fi puse la dispozitia utilizatorului prin intermediul unor terte parti (ex: video, reclame, etc). Aceste terte parti au dreptul de a instala propriile cookie-uri care poarta numele de “third party cookies” si care sunt adaptate la regulile de continut practicate de site,  privitoare la acest tip de fisiere. Scopul pentru care tertii seteaza propriile cookie-uri este acela de a urmari evolutia unei aplicatii sau de a personaliza o aplicatie activa in interiorul site-ului. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.

 

Ce cookie-uri utilizeaza acest site

 

• Cookie-uri de performanta a site-ului

• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

• Cookie-uri pentru geotargetting

• Cookie-uri de inregistrare

• Cookie-uri pentru publicitate

 

Ce tip de informatii sunt accesate si stocate prin cookie-uri

 

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Web-serverul va recunoaste cookie-urile pana in momentul in care acestea expira sau sunt sterse.

Cookie-urile stocheaza informatii importante care au rolul de a creste calitatea experientei utilizatorului in momentul navigarii pe internet (ex. Setarea limbii in care se doreste utilizarea site-ului, pastrarea user-ului logat, etc).

 

 Importanta cookie-urilor pentru internet

 

Cookie-urile reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte care asigura functionarea corecta si eficienta a internetului. Prin intermediul cookie-urilor fiecare utilizator de internet are parte de o experienta placuta in actiunea de navigare pe internet, aceasta fiind adaptata si personalizata conform preferintelor si intereselor fiecarui utilzator.

Dezactivarea unor cookie-uri poate face un anumit site imposibil de utilizat. 

 

Cum putem dezactiva cookie-urile

 

Dezactivarea cookie-urilor poate impiedica utilizarea corecta si eficinta a site-urilor. Exista posibilitatea de a realiza o setare din browser care sa impiedice acceptarea cookie-urilor, insa acest lucru are consecinte in modul de interactiunea cu site-ul (ex. Imposibilitatea de a plasa comentarii in interiorul site-ului). Setarea pentru dezactivarea cookie-urilor se gaseste, de regula, in meniurile “Optiuni” sau “Preferinte”  din browserul utilizat.

 

Linkuri utile

 

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

All About Cookies

In cazul in care aveti intrebari cu privire la informatiile prezentate, nu ezitati sa ne contactati la roseboxro@gmail.com. 

 

10. CONDITII LEGALE
 

Website–ul theinifnityroses .ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman, fiind operat de catre societatea TIRE-LUX & GO SRL societate organizata si functionand conform legilor din Romania, avand cod unic de identificare 42114850.

 

10. DISPUTE SI CONFLICTE
 

Orice conflict se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu,iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

 

11. DISPOZITII FINALE
 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta fara obiectiuni TERMENII SI CONDITIILE din prezentul document, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Redactarea informatiilor nu apartine site-ului www.rose-box.ro sau societatii TIRE-LUX&GO SRL.