Cum cumpăr?

Cum cumpăr ?

Pe site-ul www.rose-box.ro

Navigati prin meniul aflat in partea de sus si partea stanga a site-ului. Aici veti gasi categoriile principale de produse. Alegeti produsul dorit. Odata accesata pagina de detalii de produs puteti selecta culoarea, marimea si alte optiuni disponibile de personalizare. Apasati pe butonul „Adauga in cos”. Puteti repeta aceasta operatiune, adaugand in cosul de cumparaturi toate produsele pe care le doriti. Puteti cauta produsele noastre folosind si optiunea de cautare in site localizata in partea dreapta sus a site-ului.

Dupa ce ati ales toate produsele pe care ati dorit sa le cumparati, accesati “Cosul de cumparaturi” si apasati pe butonul „Comanda”. Odata ajuns pe pagina de cos de cumparaturi puteti vizualiza lista cu toate produsele pe care le-ati ales, puteti modifica cantitatile comandate sau sa renuntati la unul sau toate produsele alese. Pentru a finaliza comanda dvs. Completati cu atentie toate campurile din formular pentru a fi sigur(a) de corectitudinea datelor introduse. Verificati sumarul comenzii dvs si apasati pe butonul „finalizeaza comanda”.

Odata ce ati terminat procesul de comanda veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa de email folosita pentru inregistrarea contului dvs.
NOTA: Verificati si folderele de JUNK sau SPAM ale clientului dvs. de email. Este posibil ca mailul de confirmare de comanda sa ajunga in respectivele foldere.

Dupa plasarea comenzii, in cel mai scurt timp unul din operatorii Rose Box o sa va contacteze pentru confirmarea comenzii.Din moimentul confirmarii telefonice, comanda va fi procesta si expediata in timpul stabilit.Neconfirmarea telefonica a comenzii duce direct la anularea acesteia.

 

Cum platesc ?

  • Plata online cu cardul prin Stripe
  • Transfer bancar 
  • La livrare: Comanda se achita in numerar curierului care va face livrarea coletului.

Cum se face livrarea ?

1. Prin intermediul firmei de curierat rapid (FAN CURIER), iar livrarea se face dupa confirmarea comenzii telefonice.

2.In Cluj-Napoca asiguram noi livrarea 

 

Cum puteti returna produsele comandate ?

Pentru a returna un produs, este obligatoriu sa notificati TIRE-LUX&GO SRL, telefonic la numarul: 0742222208  , sau pe adresa de e-mail : roseboxro@gmail.com

Returul dvs. va fi acceptat daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la data cand coletul pleaca spre client (Conform legii UG 34/2014), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Pentru detalii suplimentare va rugam consultati pagina Termeni si Conditii, paragraful 13.

Produsele cumparate, se vor returna in ambalajul original si cu etichetele intacte, impreuna cu o copie a facturii fiscale. In cazul in care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (exceptie facand sigiliul pachetului), TIRE-LUX&GO SRL isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea  produsului returnat.Valoarea transportului va fi suportat de catre clinet.

Va rugam sa expediati coletul pe adresa noastra.

Redactarea informatiilor nu apartine site-ului www.rose-box.ro sau societatii TIRE-LUX&GO SRL.